Fastigheter

/

/

Minuthandlaren 21

Minuthandlaren 21

Östra Storgatan 13, Nyköping, Sverige

Information för hyresgäster

Följande leverantörer kan du vända dig till
TV: Sappa
Internet: Gästabudsstaden
Avfallskärl finns i ett soprum och finns i fraktionerna matavfall, glas, metall, papper, wellpapp och övrigt hushållsavfall. Grovavfall hänvisar vi till kommunens återvinningsstationer.
Om det inträffar något fel som inte kan vänta till närmast följande vardag kontaktas Mälardalens Jourbil AB för akut hjälp, telefon 010-33 33 255. Observera att jourservicen inte får missbrukas utan bara ska utnyttjas för sådant som absolut inte kan vänta. Omotiverad utryckning debiteras hyresgästen.
Skulle du råka ut för ovälkomna ”gäster” i form av skadedjur som t ex mjölbaggar, silverfisk eller liknande så kontaktar du Anticimex direkt, tel 075 245 10 00.
Tvättstugor finns i källanplan på Östra Storgatan 15. Tvättstugorna är endast dimensionerad för att användas av våra hyresgäster och det är inte tillåtet att upplåta dessa för andra. Hyresgästerna ansvarar själva för städningen i tvättstugorna.
Parkeringsplatser finns för uthyrning på innergården. Det finns även garageplatser för uthyrning. Ring 016-13 77 80 för att lämna en intresseanmälan.