Fastigheter

/

/

Hägern 2 & 3

Hägern 2 & 3

Vallbyvägen 9, Strängnäs

Information för hyresgäster

Följande leverantörer kan du vända dig till TV: SappaInternet: Fibra
Avfallshus finns vid infarten till området, där flertalet fraktioner finns tillgängliga för avfallshantering. Grovavfall hänvisar vi till kommunens återvinningsstationer.
Om det inträffar något fel som inte kan vänta till närmast följande vardag kontaktas Mälardalens Jourbil AB för akut hjälp, telefon 010-33 33 255. Observera att jourservicen inte får missbrukas utan bara ska utnyttjas för sådant som absolut inte kan vänta. Omotiverad utryckning debiteras hyresgästen.
Skulle du råka ut för ovälkomna ”gäster” i form av skadedjur som t ex mjölbaggar, silverfisk eller liknande så kontaktar du Anticimex direkt, tel 075 245 10 00.
För boende i fastigheterna Vallbyvägen 9, 11 och 15 E finns tvättstuga i makplan på Vallbyvägen 11 B. För boende i fastigheterna Vallbyvägen 13 samt 15 A-D finns tvättstuga i markplan på Vallbyvägen 15 B. För boende i fastigheterna Vallbyvägen 17, 19 och 21 finns tvättstuga i markplan på Vallbyvägen 17 C. Tvättstugorna är endast dimensionerade för att användas av våra hyresgäster och det är inte tillåtet att upplåta dessa för andra. Hyresgästerna ansvarar själva för städningen i tvättstugan
Parkeringsplatser finns tillgängliga för uthyrning intill respektive fastighet. Ring 016-13 77 80 för att lämna en intresseanmälan